Pubquiztocht en bingo op eerste pinksterdag 2021

Pubquiztocht en bingo georganiseerd door Vocluma!

Normaal staat eerste pinksterdag in het teken van het PIVO-toernooi. Omdat dit niet door kan gaan organiseert Vocluma dit jaar een pubquiztocht en een bingo.

We starten in de middag met de pubquiztocht. Een wandelroute van 5 kilometer door Marienheem, met inloop tussen 14:00 en 16:00 uur. De route start bij ‘t As-spel en is leuk voor jong en oud! Onderweg zullen er verschillende stops zijn. Het zal deze middag mogelijk zijn om koffie, thee en ranja te kopen. Pinnen is niet mogelijk.

Om 18:30 uur starten we met de bingo. Via onze Facebookpagina kunnen jullie middels een livestream met ons meekijken. De bingo heeft een andere vorm dan het traditionele spel! Dankzij onze sponsoren zijn er deze avond leuke prijzen te winnen!

Wil jij meedoen met (een van) onze activiteiten? Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De bingo kaarten kunnen eerste pinksterdag opgehaald worden tussen 14:00 en 17:00 uur.

We hopen jullie de 23e te zien! Voor meer informatie zie flyer. Delen en liken van dit bericht wordt gewaardeerd! 😃🏐

Verkoop van oranje tompoucen en cake op koningsdag!

🧡🏐Vocluma verkoopt oranje tompoucen! 🧡🏐
 
Koningsdag staat voor de deur en daarom komt Vocluma Marienheem met een leuke actie!! Wil jij op 27 april lekkere oranje tompoucen of een oranje cake in huis hebben?
Zorg dan dat je een bestelling plaatst.
 
Dat kan op de volgende manieren:
Bestellen kan tot 21 april, de bestellingen kunnen op 27 april afgehaald worden bij de Parabool tussen 9:00 en 12:00 uur.
Dan wordt er ook koffie, thee of ranje to go verkocht.
 
We zien jullie bestellingen graag tegemoet.
Delen van dit bericht wordt gewaardeerd!

De (buiten)trainingen zijn begonnen!

De (buiten)trainingen zijn weer begonnen!!
 
Het heeft even op zich laten wachten, maar vorige week zijn de eerste trainingen weer begonnen. Vanavond zal ook B1 van start gaan. De trainingen worden buiten gegeven in verband met de huidige coronaregels.
 
We wensen iedereen veel sportplezier! 😃🏐💪🏻

Ineke 50 jaar lid van Vocluma

50 jaar lidmaatschap Vocluma!!
 
Zaterdagochtend 19/12/2020 kreeg Ineke Ellenbroek bezoek aan de deur, onverwachts werd ze verrast door het bestuur van Vocluma. Dit vanwege haar 50 jaar lidmaatschap bij Vocluma!
Dit bijzondere feit konden we niet voorbij laten gaan, maar helaas door Corona kon het alleen op deze manier.
 
Ineke, van harte gefeliciteerd!