Nieuwsbrief juli 2020 & vakantie!

NIEUWBRIEF JULI 2020:
Dag allemaal,
Het einde van het seizoen is inmiddels al aangebroken, echter willen wij samen met jullie nog even terugkijken op een geweldig, maar ook bijzonder seizoen. Een seizoen waarin wij als vereniging ons 50-jarig jubileum hebben gevierd, onze nieuwe ruimte hebben gerealiseerd, een dames 1 met een kampioenschap, maar natuurlijk ook een seizoen waarin de Corona een flinke impact heeft gehad. Daarnaast kijken we ook weer vooruit naar nieuwe uitdagingen.

NIEUWE RUIMTE
Onze nieuwe ruimte. Al volop in gebruik, echter door de Corona nu op een laag pitje. Wij zijn er in ieder geval erg blij mee! Er zijn nog wel dingen die een goede plek moeten gaan krijgen. Daar gaan we dan het volgend seizoen weer mee verder. Wij willen nogmaals alle vrijwilligers erg bedanken voor de grandioze inzet. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen realiseren.

NIEUWE UITDAGING
Het berghok in ’t Asspel waar de netten/ ballen liggen oogt soms wat rommelig. Vaak moeten er weer ballen uitgezocht worden etc. Bij de voetbal hebben ze hele mooie kooien voor de ballen met sloten en is er iemand die verantwoordelijk is voor de ballen. Ons lijkt het een goed idee om dit berghok eens met een aantal nader te bekijken en te bedenken hoe wij dit op een meer geordende manier kunnen gaan inrichten. Waarbij ook de ballen een langer leven krijgen en waarbij er een soort van technische commissie verantwoordelijk is voor de ballen, indien lek of anders. Missschien zijn er hier nog wel meer klussen aan gerelateerd, zoals de telborden, die ook bijna niet meer leesbaar zijn. Mogelijk is dit iets om met een aantal in een (recreatie)team te gaan oppakken? Mochten er ideeën zijn of voelen mensen hier wat voor om eens mee te denken/helpen? Dan horen wij dit als bestuur graag!

50 JAAR JUBILEUM
Het kostte een flinke voorbereiding, maar wij kijken nog steeds terug op een super mooie dag en veel gezelligheid. Wij hopen jullie ook!

De CLUB VAN 50
Wij waren zo enthousiast begonnen met de opzet van de club van 50. Er hebben zich al enkele mensen bij ons aangemeld met ons 50-jarig jubileum. Wij hadden dit ook met PIVO onder de aandacht willen brengen, echter ging dit helaas niet door. Toch willen we hier een mooie groep van maken die jaarlijks een bedrag betaald en daarmee op een prominente plaats op een bord vermeld zal worden om Vocluma nog eens extra te steunen. In de bijlage hebben wij het aanmeldformulier toegevoegd. Kijk eens in je omgeving wie dit mogellijk zou willen en geef een aanmeldformulier weg. Je mag je ook zelf aanmelden of met je partner.

BUITENTRAININGEN
Vanwege de Corona hebben de trainingen helaas even enkele weken stil gelegen. Nadat er ook weer buiten gesport mocht worden hebben we voor de jeugd gekeken naar mogelijkheden. Zo zijn er 3 velden buiten ’t Asspel gerealiseerd. Ook Dames 1 en Dames 2 hebben er nog gebruik van gemaakt. Wij danken alle trainers, begeleiders en opbouwers voor hun enorme inzet in deze tijden van crisis.

AFSCHEID LEDEN BESTUUR
Helaas hebben wij 2 weken geleden afscheid genomen van twee zeer gewaardeerde personen uit het bestuur: Monique Kruiper en Irma Jansman. Helaas hebben Danielle Maatman en Marian Pronk ook aangegeven in december te willen stoppen. Gelukkig hebben wij het bestuur ook alweer deels kunnen aanvullen met Petra van Schooten als penningmeester en Silvia Jansen Holleboom. Super dames! Ook binnen de jeugdcommissie zullen er nog weer aanvullingen moeten komen. Wij proberen om een ieder persoonlijk te benaderen en hopen dat we in september weer een mooie groep hebben!

NIEUWE SPONSOREN
Begin dit jaar (nog voor de Corona perikelen) hebben wij definitief 3 nieuwe sponsoren aan onze vereniging kunnen koppelen en één sponsor die een nieuw contract is aangegaan. Het gaat hierbij om: Erik Bouwplancoördinatie, Zonwering Vloedgraven, Van der Vegt Fijnmetaal en onze oude bekende Bouwbedrijf Hoogeslag. Wij zijn zeer verheugd dat zij onze nieuwe shirtjes sponsoren willen zijn. Wij hopen in september de nieuwe tenues aan u te kunnen presenteren!

NIEUWE SEIZOEN
Op dit moment ziet het er naar uit dat we in augustus weer kunnen starten met de “normale” binnen trainingen. 1 á 2 weken voor de start (trainingen starten in de week van 17 augustus) zullen we hier nog nader over berichten. Ook of er nog bepaalde “Corona” maatregelen getroffen moeten worden. Voor nu wensen wij iedereen een hele fijne vakantie!

Names bestuur Vocluma!