Nieuwsbrief november

Hoi allemaal,

Het nieuwe seizoen is alweer een aantal weken op weg en het was echt even weer schakelen voor een aantal teams na een lange periode van geen volleybal spelen, fluiten en tellen. Helaas liggen we op dit moment met betrekking tot het fysiek volleyballen even weer helemaal stil vanwege de Corona. Toch zijn er al wel veel dingen gebeurd in de start van het seizoen waar we jullie graag over willen informeren.

Gasttraining door topspeelsters
Begin oktober waren voormalig topvolleyballers Sandra Berger (o.a. Set Up’65) en Ellen Luttikhuis (o.a. Volco, Alterno) te gast in Mariënheem. De spelverdeelster en aanvalster verzorgden daar op uitnodiging van Vocluma een technische training voor dames 1 en 2.

De beide damesteams kregen een ruim twee uur durende training voorgeschoteld, waarbij de manier van bewegen, de stand van de handen en voeten ruim werden uitgemeten. De groep speelsters en niet te vergeten beide gasttrainers genoten zichtbaar. Dit gaat zeker nog een vervolg krijgen wanneer de situatie dit weer toelaat.

Contributie 2020-2021
Gezien wij vanwege de Coronamaatregelen geen ledenvergadering kunnen beleggen in november willen wij jullie via deze weg op de hoogte stellen van de nieuwe contributie en hoe deze is opgebouwd. De wijziging van de contributie is te vinden op onze site. Wij hopen dat jullie ons blijven steunen gezien een aantal vaste lasten, ook nu we even stil liggen, gewoon doorgaan. Mocht dit problemen opleveren, dan horen wij graag! Nevobo is ook in beraadt hoe zij omgaan met de bondscontributie. Hier horen wij als vereniging binnenkort nog van terug.

De club van 50!
Dit willen wij nogmaals onder de aandacht brengen. Wij waren zo enthousiast begonnen met de opzet van de club van 50. Helaas door de Corona is dit nog niet helemaal vlot van de grond gekomen. Toch willen we hier een mooie groep van maken die jaarlijks een bedrag betaald en daarmee op een prominente plaats op een bord vermeld zal worden om Vocluma nog eens extra te steunen. Ken je dus nog mensen of wil je mogelijk zelf of samen met je partner ons steunen? Stuur ons dan even een berichtje. Ook staan wij open voor ideeën waar wij het geld aan kunnen besteden. Schroom niet, ook niet in deze tijd! Achter de schermen gaat gewoon alles door.

Nieuwe sponsoren
Afgelopen week hebben wij toch geprobeerd om onze nieuwe sponsoren voor de tenues , weliswaar op gepaste afstand, in het zonnetje te zetten. Het gaat hierbij om Erik Bouwplancoördinatie, Zonwering Vloedgraven, Van der Vegt Fijnmetaal en onze oude bekende Bouwbedrijf Hoogeslag. Teamfoto’s zijn op dit moment wat lastig, echter indien de situatie dit toelaat zal dit alsnog gedaan worden. Ook de sponsoring voor de nieuwe muziekinstallatie door Egbertzen en Tuitert was nog onvoldoende belicht. Daarnaast heeft Kruiper Koude techniek de Wifi versterker gesponsord en is het internet door enkele mensen vakkundig aangelegd. Wij zijn heel erg blij en dankbaar met zoveel steun en danken iedereen voor de geleverde inspanning en sponsoring! Onderstaand nog een mooie foto reportage.